FÜRJES BOGLÁRKA
SVÉDMASSZÖR

Fürjes Boglárka

12 éve foglalkozom különböző masszázsokkal.

A kezdetekben az irodai masszázzsal foglalkoztam,mely speciálisan az irodai munkát végzőknek kialakított masszázstechnológia.

Közben svédmasszőr képesítést szereztem..

Diplomám a Parapszichológiai Főiskolán szereztem, ahol sokféle tudományba nyertem betekintést, többek között a tarot kártya használata, asztrológia, numerológia.Ez a képesítés és tudás világnézetem kialakításában is sokat segített.

7 évvel ezelőtt elvégeztem az államilag elismert központi Egészségmodult, majd állami Természetgyógyászati képesítést szereztem. Szakterületem a talpreflexológia.

Hogy miért éppen a talpreflexológia? A talpreflexológia az orvostudományhoz legközelebb álló alternatív gyógyászat. A hagyományos orvosi terápiákkal együtt alkalmazva sokkal gyorsabb és hatékonyabb a gyógyulás. Megelőzésre, valamint rehabilitációra egyaránt alkalmas. A talpmasszázzsal eredményesen lehet hatni a nyirokkeringésre, valamint kiváló méregtelenítő hatása van. Nem utolsó sorban pedig jól esik, utána a kezelt fittebbnek, energikusabbnak érzi magát.

Egyéb szakterületeim:

Dorn és Breuss terapeuta

Dorn terápia: Ez egy manuális váz- és izomrendszer korrekciós technika. Az ízületek területén, kézzel végzett korrekciók sorozatából áll.

Minden esetben abból a feltételezésből indul ki, hogy a gerincoszlop területén jelentkező panaszok okai legtöbb esetben (80%-ban) visszavezethetők az alsó végtagokra, azok hosszúságának eltérésére. (5 páciensből 4-nél – akik a gerincpanaszokkal fordulnak a Dorn terapeutához -, diagnosztizálható a végtaghossz különbsége).

A kezelés alkalmával minden csigolya egyenként kerül vizsgálatra, majd egyenként lépésről-lépésre történik a korrekció, a beteg aktív részvételével.

A Páciens a terápia végével speciális gyakorlatokat kap, melyet egy héten keresztül csinálni kell. Ennek betartása a terápia hatásosságának alapfeltétele.

Breuss masszázs: Lágy, lazító,energetizáló, a porckorongok tehermentesítését elősegítő masszázs. A Dorn terápia kiegészítéseként alkalmazott relaxációs masszázstechnológia, ami az izmok, izületek ellazítására szolgál. Önmagában is alkalmazható.

Várom szeretettel a gyógyulni, relaxálni vágyókat a Club Donnában, előzetes bejelentkezés alapján!

Bejelentkezés: 06-20-771-6666.